onsdag den 13. september 2017

Az NHL ünnepli 100. születésnapját, felkészülve egy óriási partira. Gyere! főnöke meghívja

1917. november 26-án egy új liga jött létre a Montreal Windsor Hotelben tartott találkozón.

Jelenlegi főnöke, Gary Bettman legalább 7 mérkőzést tartott az Air Canada Centerben.

bet365 fizetési módok A szülők, akik eladni jegygyűrű, elővett egy jelzálog vagy télen a fröccsenő víz háztáji a fiúk játszhat a jégkorong.

És mesterek Lichtenheina, Kennedy, Gorman, Quinn és Caldera, aki az alapítvány legnagyobb megérdemelt.

„Hála nekik, húzta a szándékaik," mondta a színpadról, amely mögött ragyogott logo századik születésnapját ünnepeljük. "Valószínűleg azon tűnődnek, hogy az NHL fejlődött.Természetesen nem tudták elképzelni a zsetonokat mind a t ekercsekben, mind a játékosok mezeiben. Ez mérkőzés lesz látható az egész világon. „

A 2017. január kiváltott események sorozata a program imádják a gazdag történelem, az öröm felett kiváló bet365 fogadási bónuszok az interneten jelenlegi és keresi még fényesebb holnap.

„mi a nő, soha nem volt előtte olyan csodálatos és változatos jövő", mondta Bettman.

Talán az ő optimista hangot utolsó szeptemberig 2020, amikor a lejáró kollektív szerződés a játékosok és azzal fenyeget, hogy kezdeni egy másik kizárás. Lehetséges kényelmetlenséget, azonban nem voltak kedden Torontóban a háttérbe szorult.

Az új bet365 sport fogadás online év Torontóban tartott mérkőzés hazai Maple Leafs ellen Detroit Red Wings a szabadban.

A kiállítás All Star Játék Los Angelesben (25-27.Január), majd bej elentette, száz legjobb játékos a történelem, a NHL-ben.

Városok, ahol működött a klub, látogasson el a monster truck, amely tartalmazni fogja a múzeum, összecsukható jégpálya és egy hatalmas bet365 ingyen fogadások képernyő színpadon.

Az események listája hosszú és változatos, novemberben és decemberben ér véget.


Gloss ad nekik egy mecénás ünnepségek Wayne Gretzky, a legendák és páratlan rekorder.

„Megtiszteltetés számomra," mondta. "Mindig azt mondom, hogy a jégkorong sok ajtót nyitott. Hálás vagyok, hogy az NHL, értékelem a történelem, és továbbra is a lelkes közönség. „

" Wayne hozzájárulása nem mérhető „Bettman meghajolt a férfi, aki a legendás 99-. "Köszönöm neki, hogy mos t hűvös a jégkorong az USA déli részén. Kaliforniában és Floridában is vannak klubok. Még ott is ünnepelni fog.Felhívom mindenkit, hogy csatlakozzon hozzánk. "

bet365 fogadási bónuszt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar