torsdag den 13. april 2017

Cricket Australia odvolať Bangladéš turné kvôli obavám o bezpečnosť tíme

austrálskej turné Bangladéša bola odvolaná po vysokej úrovni stretnutí o hrozbami militantných útokov.

"V nadväznosti na najnovšie informácie z austrálskej vládnej agentúry a našimi vlastnými bezpečnostnými poradcami, sme sa rozhodli, že bohužiaľ, nemáme inú možnosť, než odložiť turné, "povedal generálny riaditeľ James Sutherland.

"My sme neúnavne pracovali, aby sa pokúsili nájsť spôsob, ako na turné pokračovať, ale nakoniec to jednoducho nie je možné. Sme si vedomí, že toto rozhodnutie bude veľkým sklamaním pre kriket komunity v Bangladéši. Avšak, z austrálskeho pohľadu bezpečnosť našich hráčov a funkcionárov je našou najvyššou prioritou.Budeme spolupracovať s BCB aby čo najskôr naplánovať prehliadku. "

Bezpečnostné pracovníci CA informoval radu a ministerstvo zahraničných vecí a obchodu v stredu, čo sa vrátil zo stretnutia v Bangladéši.DFAT citovaný inteligenciu o možných militantných útokov na austrálskej záujmy v Bangladéši.


Bangladesh hostil Test krikete od roku 2000 bez väčšieho bezpečnostného incidentu a v posledný pokus presvedčiť Cricket Austrálii mať zmenu srdca, Nazmul Hassan , prezident Bangladéša kriketové rady odhalil bezprecedentnú úroveň Unibet-Registrácia zdarma bezpečnosti pre putovnej národ bude dodaná.

"My sme opustili kameň na kameni pri poskytovaní istoty ohľadom bezpečnosti pre austrálskeho tímu," povedal Hassan vo vyhlásení v stredu. "Bangladéš vláda sa zaviazala dodatočné zabezpečenie v hornej časti podstatným a komplikovanými opatreniami v štandardnom bezpečnostnom pláne BCB pre medzinárodné kriket.Pre tím [Austrália] bola hladina potvrdený ako VVIP čo je ekvivalentné s bezpečnosťou priznané hláv štátov a je bezprecedentný pre akýkoľvek medzinárodný strane. "

austrálsky futbal je tiež monitorovanie situácie, s Socceroos naplánovaný hrať Bangladéš v kvalifikácii majstrovstiev sveta v Dháke 17. novembra.

austrálska testovacie komando sa vrátili do štátnej radov pre výcvik a teraz očakáva, že majú na tuzemskom jednodňové turnaj začína v pondelok v Sydney.

stavky na Betclic

Ingen kommentarer:

Send en kommentar