lørdag den 15. april 2017

Austrália menuje muža, ktorý pomohol začať belgického futbalovú revolúciu

Eric Abrams, Bet365-Získaj bonus práve teraz muž, ktorý tréningu Vincent Kompany a Eden Hazard, bude zodpovedný za pomôcť odhaliť Austrálie budúci úrodu futbalistov. Známy Belgický tréner mládeže bol v stredu vymenovaný nový technický riaditeľ futbalovej federácie Austrália, nahrádzať Holanďan Han Berger.

Abrams hrá kľúčovú úlohu v rozvoji mnohých Belgicko súčasnej, zlaté generácie 'počas jeho 11-ročné pôsobenie vo systém pre mládež.V tom čase on riadil ako kapitán Manchester City, Kompany, Chelsea je nebezpečenstvo, Everton útočník Romulu Lukaku a Tottenham je Jan Vert onghen - všetci, ktorí vystupovali v tohtoročnom Majstrovstvá sveta. Abrams povedal, že nebol von "Urobiť kópiu" svojho belgického tímu v jeho novej úlohe, ale uprednostnil by vyhľadávanie talentov, aby porazil austrálsku budúcu generáciu elitných hráčov.

"Ak chceme pokročiť v našom futbale do budúcnosti…potrebujeme Aby vytvoril veľmi dobrý systém na identifikáciu talentov, "povedal. "A potom dať všetkým šancu týmto talentovaným hráčom.Potom si myslím, že bude riešením pre budúcnosť austrálskeho futbalu. "

Jeho príchod a Berger odchod znamená koniec Dutch inšpirované éry u FFA. Počas Berger držby, Pim Verbeek trénoval Socceroos, Jan Versleijen bola austrálska reprezentačný tréner mládeže a Hesterine De Reus predsedal Maltidas. Berger predchádzala ďalšie Holanďan v Rob Baan, bývalý Holland asistent trénera, ktorý mal na starosti, keď krajan Guus Hiddink viedol Austrálii Svetového pohára v ro ku 2006.

Abrams bude pracovať pod novým FFA štruktúrou, s Lukom CASSERLY menovaný vedúcim národného výkonu.Zamieri elitnej vlakovej cesty a vývoja mládeže štruktúry pomôcť s trénerom vzdelávania a vodiacich programov pre hráčov vo veku 16 rokov.


Socceroos tréner Ange Postecoglou, bude dohliadať na všetky plnoletý a vyšších národných pánske tímy , zatiaľ čo novo menovaní Matildas tréner Alen Stajcic zamieri hore ekvivalenty žien. Abrams povedal, že hovoril iba Postecoglou krátko, ale ocenil jeho low-key štýl. "On je s nízkym profilom. Je to tímový hráč, "povedal. "To je to, čo som až doteraz objavil s Ange."

Abrams začne pracovať po tom, čo boli dokončené jeho austrálskej vízová povinnosť.

Bet365-Kliknite tu< /a>

Ingen kommentarer:

Send en kommentar