fredag den 14. april 2017

Brett Brown je dobrý človek. 76ers ho musí vyhodiť ho zachrániť

Od nástupu do zamestnania pred začiatkom sezóny 2013-14, Brown je 37-138 pri kormidle Sixers, vrátane 0-11 tento rok. Je čas. Sixers musí nechať ho ísť.

Ale Philadelphia sa nesmie pohnúť ďalej, pretože Brown nevyhral s Sixers. Nikto nemohol vyhrať s Sixers. Dieťa prijaté Red Auerbach, Phil Jackson a Gregg Popovich a zdvihnutý od narodenia byť basketbal duchovný nemohol vyhrať s Sixers.

Povolenie by sa mala presunúť na zachrániť Brown z Sixers. Podľa všetkého, bývalý Spurs asistentka je dobrý človek a skvelý basketbal myseľ. Je to človek, ktorý by nikdy skončiť v tvár výzve, alebo rezignovať ako hlavný tréner, bez ohľadu na to, ako strašné veci sa vo Philadelphii.A tak sa Sixers musí ho vykopnúť z ich zariadení a meniť zámky. Musí nechať svoje klietke vták lietať

Potom, čo bol vyhlásený ako hlavný tréner nové Sixers v auguste 2013, povedal Brown: ". Keby som chcel opustiť situácii, ako je San Antonio, je lepšie byť na pravej strane jedna. Je to česť byť tu "

Uf

A:" .. Vždy som bol fanúšik Tadeáša [Mladá]. Vidím, že potenciál v Evan [Turner]. Si dávať pozor na Spencer [Hawes]. Kusy, ktoré sú na svojom mieste, sú spracovateľné kusy. Teším sa na prácu s nimi. "

Sladké milosrdného Boha. Zdá sa, že Sixers nikdy Brown povedal, čo znamená "Proces" by znamenal. Young, Turner a Hawes, sú dávno preč.Sixers neboli vyhrá niečo s týmto jadrom. Ale o tri sezóny neskôr, sú to bližšie k výhre niečo s ich aktuálnu jadra? Zabudnite na šampionát. ? Jedna hra

V marci 2014 po tom, čo hral v Sixers na oplátku Browna do San Antonia, Popovich hovoril jeho chránenec: "Cítim sa hrozne po ňom, ale nemám ho ľúto. Cítim sa zle pre neho, pretože on musí prejsť, ale nemám ho ľúto, pretože on by bol naštvaný, keby vedel, cítil som ho ľúto, pretože nechce, aby niekto ho ľúto. "

V 20 mesiacov od Popovich ľutoval / nie ľutovať svojho priateľa a bývalého asistenta, Sixers išli 22-82.Predstavte si, ako strašne Popovich sa cíti za neho.

Absolútne každý ľutuje Brown. Všetci okrem samotného Browna a Sixers front office, zrejme. Brown je len 54 rokov. Stále má dobré roky opustil, aby mohol použiť s cieľom prispieť k inému tímu NBA. Skutočný tím NBA.

Urob to, Sixers. Sprav to hneď. Strieľať Brett Brown. Ten môže byť bez jeho nočné mory a môžete priniesť v horšom trénera, ktoré vám pomôžu ďalej dno von. Je to win-win. V skutočnosti by to mohlo byť len dve výhry dostanete všetky year.Gif na weekSB národa GIF (@SBNationGIF) Ok afor nechce porušiť 76ers tradíciu, takže sa otočí loptu po vyplatení dobrých hier.https://t.co/KvoZy9iMcJ https://t.co/vespp5FcPpNovember 17. 2015

Ide vlastne o víno, nie gif. Ale je to úryvok z basketbalového videa v nejakom digitálnom formáte - a to je video, ktoré v šiestich sekúnd, dokonale zachytáva stav Sixers v "procese" éry

V poriadku.! Yeah! Niečo dobrého sa deje! Sme konečne otočil tento arou-…Ahhhhhhh crap.How veľa urobil LeBron niesť Cavaliers tento týždeň?

Ako obvykle, čo znamená veľa. On je v priemere 31,8 bodov na zápas cez jeho posledných päť, 30% celej produkcie Clevelande v tomto rozpätí.Ale zatiaľ čo LeBron sa niesol Cavs, viem, že on je tiež nesie mladosti Ameriky

Ako ste si možno všimli, LeBron má na sebe kratšie šortky tento rok. - údajne preto, aby povzbudiť deti, aby sa vyvarujú vrecovité oblečenie a oblečenie v profesionálnym spôsobom. Ak LeBron trvá to až d o extrému a začne hrať hry v šatách nohavice a mokasíny, niektoré ďalšie tímy na východe by mohlo mať skutočný výstrel tento year.Quote o weekStephen Curry (@ StephenCurry30) Takže moja žena mi kúpil novú toaletu pre náš dom. Viete, jeden z tých automatických. A ja som Hype !!! Jo, to je to, dobrú noc! #blessedNovember 12. 2015

Tak to odhaľujúce.Na niekoľkých prvých týždňov sezóny báze, bol som celkom istý, že Steph Curry bol príliš dokonalý, aby defecate.Power rebríčku

V NBA finále nebude cez sedem mesiacov, čo je dôvod, prečo sme tak zúfalo musieť elektrárne rebríčku teraz nám pomáha určiť najlepšie (a najhoršie) tímy ligy.

na 12-0, bojovníci zostať NBA jediný neporazený tím, takže sa budem držať toto miesto kým ktorý zmení (a asi po taky). Golden State má dve ťažké hry prichádza tento týždeň - na Clippers a doma proti Bulls - ale ak sa môžu dostať cez tie, budú tie z roku 1957 Boston Celtics pre najlepší štart v histórii NBA na 14-0. Potom len hra proti Nuggets v Denveri bude držať z histórie.Stráca na Nuggets je nepravdepodobné. Tenká atmosféra prepúšťa len Steph Curry mozgov trojky zo ďalej.

V Cavaliers upustil hru v predĺžení v Milwaukee v sobotu na svojej druhej straty sezóny núti David Blatt vyriešiť, ak jeho tím je na vavrínoch. "Hráči sú ľudské bytosti a prirodzene tam bude nejaký odliv a tok z hľadiska energetickej hladine, úroveň intenzity," hlavný tréner / LeBron je uterák chlapec povedal novinárom. "Ale vy bojovať proti nemu. Viac úspešne v čase a bohužiaľ menej inokedy.Ale musíš, aby sa vaše oči na cenu a na veľký obrázok, ako dobre a mať pochopenie, že "Tu je Blatt parafrázoval:". Budeme mať samoľúby veľa, pretože hráme na odpadky konferencie a blokovanie masovú zranenia sme už zhotovené finále NBA. "

Tu prichádzajú Spurs! Oni vyhrali päť v rade. Samozrejme, že Spurs nikdy nikam. Spurs nikdy nebude. Oni sú nesmrteľné. Keď slnko spáli všetko, čo zostane, je tma, zima, Tim Duncan biť prepojky z low-stĺpika a Gregg Popovich uculoval na slnku hlúpy.

Majú Mavericks si zaslúži byť toto vysoká? No, asi nie. Ale už vyhral štyri v rade, vrátane ich víťazstvo Super Bowl nad DeAndre Jordan a Clippers.Nech si majú tento okamih v čase.

Býci sa konalo v dňoch na pekný jednobodovým víťazstvo nad Pacers v pondelok večer, ale prehral Derricka Rose sa vymkol členok vo štvrtom štvrťroku. To môže byť v skutočnosti správou na vás, ako čítate tento, pretože zranenie Rose stali teraz, keď už nie tak veľký príbeh tak časté. Je to smrť, dane, Východnej konferencie je zlá, Derrick Rose zranený. Bude musieť vyhodiť ruku off Jason Pierre-Paul štýl, aby sa horné poschodie znova.

Nový, Mario Chalmers menej tepla sú zaokrúhľovania do formy a vyhral šty ri v rade. Mohli by byť Cleveland je jediným konkurencie na východe?Bolo by preto veľmi Cleveland vidieť LeBron dostať vyradení z play-off od svojho bývalého tímu.

Po otvorení sezóny 7-1, jastraby stratili viac, ako som vyhral. Možno sú to len dobrí ku svojim fanúšikom. Bolo to kruté, aby si ich nádeje vlani pred play-off, len aby potom hrať ako Hawks, keď na tom záležalo.

Brandon Knight mal jeho prvý kariéru triple-double za 19 bodov výhre Phoenixu nad Lakers v pondelok večer. A áno, ako tohto písania, NBA stále uznáva štatistiky získané proti Lakers rovnaké ako tie, ktoré zostavujú proti ostatným tímom.

Čo sa tu deje? Celtics majú odriekal víťazstvo proti Wizards, Bucks, Pacers, hromu a Rockets v posledných dvoch týždňoch.Ako je to možné? Ako je to možné z tímu, ktorého najlepší hráči sú…Uhh…Isaiah Thomas…a…Jared Sullinger? Brad Stevens je akýsi sprievodca. Predstavte si, čo bude robiť, keď sa zoznam Celtics dostane nejaký top-tier NBA talent. Musia byť odstránené z Bostonu.

Clippers prehrali štyri zo šiestich a teraz majú hrať nezhodené bojovníkmi vo štvrtok v noci. DeAndre Jordan chcieť zistiť, či existuje spôsob, ako to môže byť zrušená platnosť jeho zmluvy a podpísať s Mavericks. [* Strieľňami emoji *]

Russell Westbrook má priemer blízko k triple-double - 26 bodov, 10 asistencií a takmer 8 dosiek hre - ale je to jednoducho nie je obchodovateľné hráč už nie.Je to vraj Steven Adams čas now.Anthony Slater (@anthonyVslater) New Thunder billboard len severne od centra mesta OKC pic.twitter.com/fJetguX0cDNovember 12. 2015

Kanada je krásny pozemok. Zaslúži si viac ako Raptors NBA učebnicový príklad z tímu, ktorý bude robiť Playoffs, ale robiť vôbec nič v play-off. Aspoň krátko Blue Jays dali Kanaďania naozajstnú nádej.

Paul George má druhý najviac výhonky v NBA od 15 do 19- konto, považovaný za najviac neefektívne výstrel v basketbale pomocou analytikmi stanovených pretože výhodou je, len dva body veľmi blízko miesta, kde sa hráč mohol zarobili tri.Ale George povedal Indianapolis hviezda, že "nie je veriaci z analýzy." Nemôžete ho viniť. Iste, usadenie sa, prepojek mohol pevného disku do koša, ale riziko, že jeho noha zapadne v polovici znova. Prepojky fungovať v pohode, vďaka.

Nová akvizícia Mario Chalmers zaznamenal 29 bodov, 16 vo štvrtom štvrťroku, na pomoc Memphis poraziť Thunder v pondelok večer.Možno Chalmers potrebné zvážiť ten, ktorý dostal preč Miami, nie LeBron.

Verte tomu alebo nie, Milwaukee je domovom pre vzrušujúce značku basketbal a mali by ste watc-…a, samozrejme, Jabari Parker vymkol nohu a pozor na budúci týždeň.

Wizards hľadať byť beh na mieste opäť ako priemerný tím s malou dlhodobou nádej mimo Kevin Durant sa rozhodol hrať za nich. Neexistuje nič ako profesionálny šport v národe je kapitál!

Hele, je to jedna z horských tímov, ktoré je konkurencieschopné, ale nie v skutočnosti hrozbou.

Hej, to je druhá hora tím, ktorý je konkurencieschopná, ale nie v skutočnosti hrozbou.

Kristaps Porzingis hit tri-ukazovateľ na bzučiak minulú stredu, že by porazili Hornets…keby nebol prepustený to zlomok sekundy neskoro. Nie je víťazstvo v hre bolo to najlepšie, hoci. Keby sa strela počítal, New York City by okamžite prešla do Porzingsanity. Teraz nováčik bude mať trochu viac vzduchu k rozvoju.

Rakety si nezaslúži byť takto vysoká, ale Kevin McHale bojuje za svoju prácu.Možno, že môžete tlačiť na to, vziať ju na Daryl Morey a povedal: "Pozrite sa. The Guardian stále myslí, že sme si Top 20 tím! "A potom možno by sme si uložili mužskú prácu. Môžeme byť hrdí na to.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar