tirsdag den 11. april 2017

Olly Stevens žiada čas na výcviku kariéru po púhych troch rokoch

Olly Stevens, ktorý osedlal Grade jeden víťaz v Spojených štátoch a víťaza juvenilnej na Royal Ascot v troch sezónach ako tréner, v stredu uviedol, že nebude obnovovať svoj vodičský preukaz v budúcej sezóne tak, že on a jeho manželka Hetta môže "dať našu rodinu na prvé miesto".

Stevens vyslala takmer 40 víťazov počas jeho času ako nájomca na Robins obhospodaruje stajne v Surrey, ktorý je vlastnený predné katarskej majiteľa Sheikh Fahad al-Thani.

osedlal vydierač vyhrať Windsor Castle Stakes v Royal Ascot v roku 2013, jeho prvá kampaň s licenciou, ale užil svoj najvýznamnejší úspech, keď Mier a vojna vzala Grade One Alcibiades Stakes na Keeneland v Kentucky v októbri 2014.Stabilný je Lightning Thunder tiež skončil na druhom mieste v oboch 1000 Guineas a írsky 1000 Guineas v minulej sezóne.


V vyhlásení na internetových stránkach Robins Farm Stevens povedal, že jeho oznámenia bol vyrobený "zmesou smútku a úľavy" .

Stevens pokračoval: "Pri našom rozhodnutí zastaviť tréningový Hetta a rozhodol som sa najprv dať našu rodinu. Naše tri a pol roka stará dvojčatá sa blíži veku, kedy si bude pamätať na životné prostredie, ktoré vyrastajú v. V chcú vyťažiť maximum z úžasnej príležitosti sme dostali na Robins Farm Hetta a ja som veľmi úzko spoločne ako tím, ale za cenu do našej rodiny.To by nešlo, ak Hetta vzal krok späť, keď je veľmi praktický do chodu nášho tímu zamestnancov a kone. "

Stevens bude aj naďalej trénovať ako obvykle až do konca sezóna a zváži vyslanie Lightning oštep štvrtý domov v jednej skupine v Deauville minule von, do hlavných pretekov v Kanade a v Spojených štátoch tento rok na jeseň. "Dúfame, že nám pomáha podpisovať vo veľkom štýle," povedal Stevens, "prípadne pridaním ďalšiu kapitolu do nášho zoznamu medzinárodných dobrodružstvo.Možnosti zahŕňajú Woodbine Mile v Toronte v septembri a možno následný náklon v pohári Breeders 'či prípadný výlet do Melbourne pre Emirates Stakes v Flemington. "

Iba 12 koní aj naďalej podieľajú na Ladbrokes St. Leger na Doncaster budúceho mesiaca, byt sezóny finále Classic, po poslednom vstupe fáze. Šesť z 12 sú školení v Írsku Aidan O'Brien, vrátane Order of St George, súčasného ante-post favorita na 3-1.Opozícia sa očakáva, že dorazí z Storm The Stars, víťaza Veľkej Flyig Stakes v Yorku EBRD stretnutia a John Gosden je pán Singh, kto vzal Bahrajn Trophy na stre tnutie Newmarketu júlové.

Victoria Pendleton, ktorý je vzhľadom Betclic-Registrácia s bonusom tu k mať svoju prvú jazdu v súlade s pravidlami v prípade amatér na adrese Ripon v pondelok, bola udelená amatérov džokej preukaz. Bývalý olympijský cyklistický zlatá medailistka, ktorá bola unplaced na charitatívnej akcii v Newbury minulý mesiac, je vzhľadom k jazdiť Royal Etiketa pre Lawney Hill v posledných pretekoch na Ripon v Bank Holiday kartou.

"Som rád, , "povedal Pendleton stredu. "Bol to veľmi náročný, ale neuveriteľne vzrušujúce šesť mesiacov.Bol som veľmi tvrdo pracoval s Lawney a Alan Hill a [skákanie trénerom] Yogi Breisner pripraviť sa na to a nemohol je dosť poďakovať.

"Skúsenosť je život mení. Neviem si predstaviť svoj život bez neho teraz. "

Betclic-Recenzia stávkovej kancelárie

Ingen kommentarer:

Send en kommentar